søndag 7. april 2013


Kapittel 4. Oneitis 
(one-it-is, at det kun er en dame i verden for deg)

Dette er drømmen om den eneste rette. Sjelevennen. Hollywoodbildet av den perfekte kjæreste. Hva om du ikke levde? Hvem ville din perfekte sjelevenn og kjæreste ha truffet da? Nettopp! Noen andre. Jeg ønsker å kaste mer enn denne rapporten på de som har utsatt seg for denne type overgrep og selvplaging. For overgrep er det det er. Menn har bukket under for denne tankemåten. De har dødd av sorg. De har tatt sitt eget liv. De har ødelagt mange liv for denne ene, som ikke var der lengre og som rotet seg bort til en annens slott.

Ikke bygg livet ditt på illusjonen om at det finnes  kun en rett til deg. Som du skal fore med blomster, gaver og oppmerksomhet. Det er en illusjon skapt av underholdningsindustrien og er fake. Punktum! Sørg for at du har på plass et selvstendig liv og står på egne ben, for når den dagen kommer at hun går sin vei, er dine omgivelser avhengig av at du takler livet ditt. Og du skal gå videre, ikke krabbe baklengs inn i pulekassa! Eh.. jeg mener fulekassa!

Den viktigste grunnen til å ha oneitis er en mangel på alternativer. Dette er nøyaktig hvorfor du trenger å ha flere damer tilgjengelig. Ikke for å være utro, men for å bygge opp ditt selvbilde og ditt nettverk. Hold mulighetene åpne, og velg dem hvis du kjører lavt på den ene. Dette kan stoppe deg fra å vise desperasjon. Kvinner kan sense at du er desperat. De har alltid alternativer. Du må gjøre det samme. Se filmen «Swingers» med Jon Favreau så skjønner du tegninga.
Ingen kommentarer: